LÖRDAGS







I lördags åkte jag och Ida först ut till Felicia i Dalstorp, sen drog vi till Tranemo för att först äta hos Moa med tjejerna sen vidare till en 20-årsfest. Jag hade verkligen jätte roligt och det var väldigt roligt att träffa nya människor! Tog lite bilder från olikas instagram osv, tog inte jätte många själv.

LOVE


I dessa sängar ligger man i så rullat de stenar upp och ner på ryggen som är varma och som trycker på olika nerver, ska tydligen vara bra för min systers sjukdom, därför ställer jag upp och hänger med + så får jag också en behandling :) 

SLÖDAG


Godkväll, har sovit och tagit det lugnt hela dagen, mår fortfarande inte så bra än :( skulle egentligen spelat fotbollscup imorgon, men tror att jag får hoppa över den och försöka bli frisk istället. Var nere på stan innan och fick värmemassage eller vad man nu ska kalla det innan, såå skönt! 

BACK IN THE DAYS











GÅRDAGEN




Hej, tog inte så många bilder igår men några blev de. Hade roligt men fick väldigt ont i både halsen och öronen så kunde inte göra så mycket och natten var fruktansvärd, hade så himla ont och låg och frös, jaja idag är strepsils min bästavän och skulle inte klara mig utan honom, hehe. Ligger och kollar film med pappsen nu och sover här inatt! Puss 

MINI JAG

Haha, hittade massa kort från när jag var liten hos farmor, är jag lik mig själv? Vad tycker ni? 
Var nere på värmemassage innan, så himla skönt, ska dit imorgon igen klockan 11, tack för de :)


JUL


Hej, hoppas eran jul var bra och mysig, det var min iaf, det var första julen med skiljda föräldrar, men tycker att det funkade ganska bra trots att jag helst av allt skulle fira dem tillsammans med alla.. Ska snart gå och duscha och göra mig klar för kvällens festligheter. Lägger in bilder från julafton & vad jag fick imorgon! 

23 DECEMBER


Hej, varit ute på dalen och firat jul idag, det gör vi varje år och har gjort det de senaste 16, 15 (?) åren, alltså typ hela mitt liv. Var lika mysigt som vanligt och skönt att träffa familjen Klaesson igen. Om bara några minuter är det julafton, hur sjukt är inte det?? 

MYS




SÖNDAG--> MAMMA


Hej, har precis packat mina grejer och ska åka hem till mamma, ikväll kommer mina absolut favorit tjejer 

LISEBERG












Hade det jätte bra och mysigt igår, låter bilderna tala för sig själva

HEM TILL ULRICEHAMN


Hello igen, sitter i bilen påväg hem från Göteborg, det blev Liseberg tillslut! Mer bilder kommer senare! 

MOT GÖTEBORG, IGEN


Sitter i bilen till Göteborg nu, vi vet inte exakt vad vi ska göra än, men de löser vi när vi kommer dit 

GODMORGON


Godmorgon, ska stax gå upp och duscha och lite så, tråkigt att det är så dåligt väder, om det fortsätter såhär hela dagen så är våra planer om att åka till Liseberg förstörda.. Vi får se hur det blir

MOT GÖTEBORG


Gårdagen var väldigt bra, sov från ungefär halv 1 tills nu, nu måste jag fixa mig snabbt som tusan för att åka till Göteborg och hämta min älskade syster som landar i fastlandet ikväll :):):)

JUST NU


Sitter i bilen påväg till vegby, let's go!

PARTYYYYY


Hello, denna veckan var varit så himla stressig.. Ska bli så skönt att efter imorgon så kan man äntligen släppa skolan! Dessutom äre party! 

3 DAGAR TILL LOV


Hej, har så mycket att göra på dagarna så hinner knappt ens skriva här, men snart är det lov och förhoppningsvis bättre! Idag klädde jag & pappa granen, mysigt att bara ha en stund tillsammans! Bilder kommer upp imorgon. 

SNART LOV


Hej, har haft så himla mycket att göra idag, har massa plugg nu de sista innan lovet, ska bli så skönt att få lite ledighet! + att min syster kommer hem på fredag, längtar så jag spricker 

VS Fashion show 2013

 

3 FRÅN MAMMA

Hello, tänkte visa lite hur jag lever. 3 snabba bilder från mitt rum hos mamma, inte fixat det så mycket än ioch med att jag inte bott där så länge, men vi ska fixa iordning det lite mer framöver. Bilder från mitt andra rum får ni imorgon! Nattii

YESTERDAY








Hade det såå mysigt igår kväll. Jag, Hanna, Ida och Felicia träffades och bakade, åt god mat, körde paketleken & pratade väldigt mycket, så himla skönt att jag har er!! 

BAKDAX




JULMYS



Haft en riktigt mysig kväll med både julbak, paketleken, god mat och underbara vänner! Visar mer bilder imorgon, godnatt!

...DAYS UNTIL




DM


Hello, kom hem för en stund sen från sim & sporthallen här i Ulricehamn, som jag nämnde tidigare så spelade vi DM, och vi gick vidare!! Så nu är det bara att ladda till Januari då vi ska spela igen! Nu ska jag fixa iordning mig och sedan en mysig kväll med girlsen! 

FREDAG


Hej allihopa, blir en lugn kväll ikväll, ska snart äta pizza, kolla på glee och sova tidigt för imorgon så är det dax för futsal dm

NYÅRSTIPS

Outfit nr 1 hittar du här// nr 2 här//  nr 3 här// nr 4 här// nr 5 här// nr 6 här// nr 7 här// nr 8 här// nr 9 här
Tycker alla är jätte fina, men för mig lutar det mot klänning nummer 2. Vilken tycker ni bäst om?
 
 

VICTORIA´S SECRET



Sitter och kollar på lite klipp från olika vs visningar, har dock inte sett hela den nya, är såå spänd! 

RIGHT NOW


Sitter i skolan och pluggar lite, efter skolan är det träning som gäller!

ZUMBA


Direkt efter skolan så gick jag och Ida ner till Nordic, mötte upp Hanna och sedan tränade, nu är det soffhäng som gäller. 

SISTER

Som några kanske vet så har min syster blivit diagnoserad med sjukdomen SLE, många frågar mig om vad det är och vad som kommer hända. Om jag ska vara helt ärligt så har jag ingen aning. Allt jag hoppas på är att hon ska må bra. Hon har även en blogg, klicka här för att komma till den, som hon skriver om sitt liv och hur hon mår och hennes resa genom sjukdomen. Hon bor även på Gotland, så det är inte direkt att jag träffar henne varje dag vilket är väldigt jobbigt, men hon gör någonting hon älskar och jag är så himla stolt över henne. 

SNEAK




BEFORE/AFTER


Fixade min framtand för någon vecka sen, riktigt nöjd faktiskt!

HELLO AGAIN

Hej igen, var ett tagsedan jag skrev här nu, tänkte för några dagar sen radera hela bloggen, men så slog det mig idag att varför inte försöka igen? soo here we go again! 

RSS 2.0