Day 1 – 2013 memory

Spexet i 9an
Mysiga dagar på sjön
Tylösand tillsammans med underbara vänner
Uport, en av de bästa dagarna på lovet
Alla soltimmar och allt jag och Ellen gjorde i Varberg
Mamma fyllde 40 år
Var med bästa vännerna i Marstrand
Vi blev nollade
Gick mösa
Lärde känna en underbarvän 
Började i en nyklass
Firade in de nyaåret 
Slipade äntligen mer min ena framtand lite :))) kanske inte direkt ett minne, men jag blev glad efter det!
Alla dessa fester.. 
 
här har ni lite av mitt 2013, det året var ett av de bästa på länge och det sämsta någonsin.. Hoppas att 2014 kommer leverera minst lika bra dock med mina dåligheter. 
 

4 FRÅN PAPPA







21 DAYS

 
Day 1 – 2013 memory
Day 2 – Goals
Day 3 – Favorite clothes/shoes
Day 4 –  Friends
Day 5 -  Favorite movie
Day 6 – Your nails
Day 7 – Favorite celebrity
Day 8 – Random pic
Day 9 – School
Day 10 – Favorite song
Day 11 – Selfies
Day 12 – I love..
Day 13 – Family
Day 14 – Tv show
Day 15 – I love…
Day 16 – Pets
Day 17 – Old picture of you
Day 18 – Favorite country
Day 19 – A dream
Day 20 – Your celebrity crush
Day 21 – Your makeup

THROWBACKSUMMER

 
Vill mer än gärna ha sommar nu..
 

Q/A

Var du rädd att din syster skulle dö?
Ja, jag är fruktansvärt rädd. Just nu känns det som att hon kommer komma ut ur de dåliga och kunna leva sitt liv igen, men hela tiden, varje dag är jag rädd. Vad ska jag göra om hon försvinner? Kommer jag klara mig? allting snurrar runt i mitt huvud och jag vet inte riktigt hur jag ska få ut mina känslor, vill inte visa dem. Har blivit fruktasvärt kall och känslolös mot andra och mot mina bästa vänner har jag inte kunnat hålla inne allting. Vill inte gråta inför mamma och pappa, jag vill visa att jag är stark och att vi klarar allting tillsamans. Vill framförallt inte visa de inför min syster, trots allting försöker jag hålla in allting, men det är svårt.. väldigt svårt. 
 


SICK

Idag har jag varit hemma, har sovit för det mesta och pluggat lite matte, ska fortsätta snart igen har en tendens att tro att jag kan allting och sen på provet förstår jag att jag har lurat mig själv. Ska bli skönt med helg, dock blir det tidig läggning imorgon, bussen går klockan 06.00 så forsätta min sömn på bussen sen! Hoppas ni håller tummarna för oss, för er som inte riktigt har fattade det så ska vi på futsal sm i värmland!

FRILUFTSDAG


Spenderade halva dagen uppe i ishallen, somnade direkt när jag kom hem sen gick jag upp till mamma och fikade lite. Mår inte alls bra, fryser och har huvudvärk, tror inte det blir någon skola för mig imorgon..

Q/A

Kan inte du skriva ett inlägg om dina bästa vänner? Gillar din blogg starkt, kram :)
Jo visst kan jag det! Tack så mycket, det var kul att höra!
Jag har sååå fina vänner. Är sjukt glad över att ha personer som finns där för en! drog ihop lite bilder på några av dessa människor. Vissa är jag bättre komposar med än andra.. Vet att du frågade om mina bästa kompisar, får vara lite mer exakt nästa gång! 
 

MÅNDAG

Hej, är så himla trött.. sov i några timmar innan men är fortfarande jätte trött. Denna veckan och nästa är det ganska mycket i skolan, försöker organisera upp det men när jag väl försöker göra det så orkar jag inte.. får la sitta i sista minuten som vanligt.. jaja, nog om det! nu ska jag rensa min mobil lite, den lever sitt egna liv och borde nog lämna in den på lagning :( 
 
 

IDA<3


Igår när jag kom hem så åkte vi ner och åt mat, sen träning och sen gick jag till Ida, sov även där. Vi var så himla trötta så vi somnade ganska tidigt, vilket var skönt!! Har rensat min garderob nu & ska snart krypa ner i sängen! Ciao

IGÅR


Gårkvällen var bra, nu sitter vi och käkar frulle i dalstorp. Ska hem om en stund, träna & sen bara dega!!

HEJ IGEN


Sorry, är så dålig på sånt här, ta massa bilder & skriva bra texter till.. Jaja, imorgon är det äntligen fredag! Åker till dalstorp på eftermiddagen för lite festligheter där! Nu ska jag snart iväg och träna, får se hur mycket jag klarar.. Vaknade imorses med värst förkylningen :( 

MYS


De sista timmarna på min födelsedag spenderade jag med mamma, vi köpte pizza & kollade på en film, som jag förövrigt somnade till.. Snart är det bara 364 dagar tills jag är 18, niceee

FÖDELSEDAGSFIKA


Efterskolan gick vi ner och tog en fika, skönt att bara få ta det lite lugnt och umgås med fantastiska människor:)

17




SIXTEEN


Sista dagen som 16, tror inte jag kommer känna någon skillnad imorgon som idag men alltid roligt att fylla år! Idag har jag tränat & så har farmor och farfar varit och grattat mig. Nu ska jag laga lite mat och sen sova!!

SM-SLUTSPEL

japp, ni läste rätt, vi gick vidare ännu engång från DM-slutspelen idag och är vidare till SM, känns väldigt roligt. Dock förlorade vi sista matchen och blev därför andra bästa futsallag i västergötland, förlorade på straffar så det är inte så himla roligt, menmen! Nu är det nya tag och SM, here we come!

BÄSTA


Ikväll var mina underbara kompisar här, vi åt god mat, pratade, spelade och hade väldigt trevligt! Fick grejerna på bilden, lovar att ni får bättre bilder imorgon eller på söndag! Nu ska jag sova, natti :* 

SOM VANLIGT


Det känns som att det enda jag lägger ut här är pluggbilder & texter om skolan.. Men har så mycket så jag knappt orkar med ens, men det är slut imorgon så ska ge de sista och sen ta helg!! Dessutom är det mina sista dagar som 16, ska bli skönt att bli ett år äldre..

PLUGG

Hej, sorry för att min blogg är så himla tråkig just nu. Men orkar inte, är så himla trött och hinner knappt med att leva känns det som. Jaja, nu är det inte långt kvar till helg så det är bara att hålla ut. Har haft mycket denna veckan och har prov i företagsekonomi på fredag som jag verkligen behöver plugga till, men har ingen ork. Nu ska jag krypa ner i soffan och bara ta det lugnt och skjuta upp pluggandet till imorgon! Har inga bilder på min skoldator så det fick bli en hundraårig gamal profilbild! 
 

VÄLBEHÖVLIG PRESENT


Yes, ni läste rätt! Har fått en tidig födelsedagspresent av pappa! Fick nya benskydd, vilket var väl behövligt ni som vet hur mina förra ser ut, hehe.. Fick även en ny telefonladdare eftersom min är paj & en aux-kabel så jag kan lyssna från min högtalare! Känns bra att snart bli ett år äldre, dock är väl inte 17 någonting att se framemot direkt, men om drygt ett år blir jag 18, längtar som fasen!!

...DAYS UNTIL




AVICII

47 dagar kvar till jag och Ida åker upp till Stockholm tillsammans för att kolla på AVICII. Har blivit så fruktansvärt taggad på alla house evenemang nu det senaste, och ska lätt åka till Belgien nästa år då vi är 18 och gå på tomorrowland, det är det sjukaste... Love my life just nu, dock suger det att vi går i skolan då vi har 10 ton läxor och annat skit de kommande veckorna.
 

CHUCK BASS

 
 
" If two pepole are meant to be together, eventually they`ill find their way back "
 
 

PLUGG.....



TRÖTT


Hello, är så fruktansvärd trött efter endast 2 dagar i skolan, har ingen ork kvar & just nu vill jag bara somna och vakna igen om några veckor.. Skulle egentligen behöva plugga, men orkar verkligen inte det. Fick bra nyheter igår, min systers blodvärden är stabila och hon har fått minska på kortisonen och jag fick godkänt på matteprovet!! Det var en bra dag hihi!! 

SES NÄSTA LOV


Kommer kännas tomt igen utan att min syster är hemma.. Menmen vi ses ju igen om några veckor..

MÅNDAG



Hej, sista dagen på lovet.. Känns fruktansvärt tråkigt och har varken ork eller lust till att börja skolan igen.. Dagen bestod av mys med min hund & syster som förövrigt åkte tillbaka till Gotland innan & träning. Har varit sjuk mesta tiden av lovet så ligger efter i träningen.. Jaja, bara att ta tag i ens liv och göra det bästa av det!!

JVM




RIGHT NOW




BIOTIME


Hello, var på bio innan och såg 100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann.. Den var helt okej faktiskt :) nu ska jag snart krypa ner i sängen och försöka vända på dygnet igen! Puss 

SLE

Har fått lite frågor kring vad det är min syster har fått för sjukdom. Den heter SLE och är en inflammationssjukdom som innebär att immunförsvaret angriper den egna kroppen. Ibland är sjukdomen mer aktiv och ibland är den mer lugn. När den är aktiv säger man att man har fått ett SLE-skov. Sådana skov brukar växla med perioder med få eller inga tecken på sjukdom. Jag kan inte så mycket om den, men Nathalie har en blogg där hon skriver om sin sjukdom och hur hon mår osv.. här hittar ni den. 
Det har varit en svår tid för alla i vår familj, vet inte riktigt vad jag ska göra osv.. vill helst inte ens ta in de, jag vill att allting ska bli som förr och inte behöva se sin syster lida. Trots att jag blev lättad när hon fick det diagnoserat för läkarna testade för bland annat cancer, trots att SLE är en allvarlig sjukdom så kunde det vara värre..  

GOTT NYTT ÅR










Hoppas alla hade det bra igår, det hade iallafall jag. Vi var ett gäng hemma hos mig och åt 3-rätters och förfestade lite, sen drog vi ner till torget så vi var där vid tolvslaget. Kom hem runt 5 och då var det bästismys som stod på schemat. Har underbara vänner.

RSS 2.0